SANDWICH

Sandwich der smager

Hvordan tilbereder man en sandwich, der smager? Vi ved det godt! For det første sikrer vi os, at alle vores ingredienser er friske og tilberedt fra bunden. Og så komponerer vi. Vi begynder med brødet - rugbrød, brød eller stykker, du bestemmer. Tunen i olivenolien eller den bløde skinke. Persillepestoen er frisk og salt. Chipostlepestoen, sød og stærk på samme tid. Til sidst pakkes den stramt ind i serviet og papir - og så er den lige til at spise.

Velbekomme!


Morgenmad

Skyr med musli og marmelade

Start dagen med en emmerys skyr med økologisk marmelade og musli eller granola. Vi rister selv den økologiske musli og granola i vores bagerier.
Velbekomme!

SPECIALITETER

Specialiteter ifølge emmerys

Smag emmerys persille pesto, hummus eller chipoltepesto. Vi sælger dem alle i små mængder så de passer til tapas bordet eller oste bordet. Alle vores sandwich bliver også smurt med samme pestoer.  Størstedelen af vores kødpålæg kommer fra Bodebjerg Charcuteri ved Glamsbjerg på Fyn. Her er det vigtigt, at dyrene har det godt. At landbrugsjorden på og omkring Bodebjerg dyrkes uden brug af pesticider og kunstgødning