KAFFE TO-GO

Ristede og velduftende kaffeoplevelser

Hos emmerys tager vi kaffen seriøst. Derfor brygger vi din kaffe på 100% vaskede Arabica-bønner. Vi brygger den med omhu og fast gennemløbstid, så du altid får den samme smag og når vi bruger mælk til din kaffe, bruger vi altid økologisk mælk. 


God fornøjelse!


FRA PLANTAGE TIL KOP

Arabica bønnens sidste rejse

Arabica betragtes i dag som den mest velsmagende blandt kaffesorter. Dens fine syrlighed og nøddebrune crema har skabt en så stor fanskare, at sorten i dag udgør hele 70-75% af verdens kaffeproduktion.
Hos emmerys forhandler vi Arabica-bønner fra hele verden, blandt andet fra Mexico og Centralamerika. De er 100% økologiske, produceret under kontrollerede forhold og uden brug af sprøjtegifte.

Emmerys kaffe

emmerys bønner

I alle emmerys butikker kan du også købe små poser a 250 gram med 100% økologiske Arabica-bønner, nøje udvalgt fra plantager i hele verden og ristet så hver bønne får lige præcis den smag den skal have.
 Prøv en af vores spændende varianter, de er absolut besøget værd!

»Se de forskellige typer

Filosofi

Kaffe ifølge emmerys

Hos emmerys elsker vi kaffe, og vi gør vort allerbedste hver eneste dag for at tilberede en udsøgt og velsmagende kop kaffe. Vi søger den bedste kvalitet og anvender kun 100% økologiske Arabica bønner - den kaffe, som indeholder, mest smag, karakter og aroma. Vi har sammensat et sortiment, der repræsenterer vores syn på, hvordan en god kop kaffe skal smage og serveres.