Brødet

Brød ifølge emmerys

Hos emmerys bager vi 100% økologisk – døgnet rundt. Vi får blandt andet en del af vores mel, korn og flager fra Bageriet Aurion i Hjørring. De forarbejder nemlig udelukkende spændende økologiske og biodynamiske kornprodukter. Alle kornprodukterne er stenformalet og har sporbarhed til avlerne. Kvaliteten er med andre ord i top. Og det kan vi lide. For økologiske råvarer er en vigtig del af vores gode brød.

Kagerne

Kager ifølge emmerys

Alle kager fra emmerys er fyldt med økologiske råvarer lige fra smørret, melet og chokoladen – til de små hakkede nødder på toppen. Og så er de selvfølgelig 100% økologiske.

emmerys konditorer blander, rører og former hver dag alle kager i hånden. Og når højtiderne nærmer sig, bliver småkagerne sirligt pakket i poser – i hånden. At bage er nemlig et håndværk.


EMMERYS TIPS

Det gode brød

Det gode brød har alle dage været en smagssag – selvfølgelig! Men for emmerys er det et lækkert saftigt brød med en let krumme. Et brød, der er sprødt og med en glasagtig skorpe.

Vil du selv prøve kræfter med at bage morgenbrød eller -boller, frokostbrød eller brød til suppen? Her er nogle tips til, hvordan du får det bedste ud dejen og bager dit helt eget gode brød.

»emmerys gode råd